Tantra massage behandling

Jeg inviterer dig, i min tantra massage, ind i et møde, hvor du får muligheden, for virkelig, at mærke dig selv, mærke din krop, mærke du lever, uden at skulle eller ville noget, bare mærke dig selv. Mærke dig selv, uden nogen form for skam og uden nogen form for forventninger.

Mærke din livskraft - din urkraft.

Mange mennesker, i vores del af verden, har svært ved at mærke sig selv. Hovedet myldrer med tanker, noget du skal være, forventninger, moral, noget du skal opnå. Så det er let, at glemme, at være til stede.

Være nærværende, lige her og nu, i din krop – og mærke den.

Der manifesteres intet seksuelt indhold i massagen. Du er afklædt på briksen og jeg er fuld påklædt.

SMS teksten "book Tantra" til 53503403 for bestille en tid.

Flemming Kjærulf
Tantra Massage Behandler

10 tegn på at du er klar til Tantra

1

Ro

Du ønsker mere ro i din krop og i dit sind
2

Energi

Du ønsker at føle dig mere i live, energisk og vibrerende i din energi
3

Selvsikkerhed

Du ønsker at føle dig mere glad for- og større selvsikkerhed i din krop.
4

Grænser

Du ønsker at blive bedre til at mærke og holde fast i dine grænser
5

Balance

 Du ønsker større balance mellem hvad du giver og modtager i livet
6

Leve kærligt

Du ønsker at leve mere kærligt med dig selv og andre
7

Energi og lys

Du ønsker at udstråle energi og lys
8

Genopladning

Du ønsker at (gen)opdage din seksuelle energi
9

Kom hjem

Du ønsker at vende hjem til dig selv og være den du i grunden er
10

Forbindelse

Du længes efter en dyb forbindelse med andre

Prisliste

Tantrabehandling

Elev behandling

1.250 kr.

På min uddannelse som Tantra massage behandler på Livsglædecentret skal vi have "elevbehandlinger", kunne du tænke dig en lækker massage til en nedsat pris? Se mere her om ledige tider.

Hvad får du til den pris? En halv times indledende samtale, havanden times massage og en halv times opvågning/feedback tid. 

Det er en fuld massage, men hvor jeg afprøver flowet - prisen er fast.

En elev Tantra massage, hos mig, er en blid, varm, nærværende, sensuel massage. Olie og lange blide strøg. Smagfuld baggrundmusik, masser af dejlig varm olie og varme hænder med indlevelse.

En Tanta massage, er en tillidssag, imellem to mennesker, et sårbart møde hvor vi kommer i kontakt med alle dine energier, følelser, mønstre og din underbevidsthed, igennem bevidst berøring.

Du er afklædt på briksen og jeg er fuld påklædt. Der er intet mål med massagen. Der er intet seksuelt indhold i massagen og det betyder også at der ingen happy ending er, for at sige det lige ud.

SMS teksten "book Tantra" til 53503403 for at bestille en tid.

Speciel elev pris - fast pris 1.250 kr.

Etiske regler

 • Tavshedspligt
  Tantrabehandleren/massøren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf §152. Oplysninger om klienten og forløbet må kun viderebringes til andre, med klientens skriftlige tilladelse..
 • Påklædning
  Tantrabehandleren/massøren forbliver påklædt under berøring af klienten. En behandling foregår aldrig i fuld nøgenhed for behandlerens/massørens vedkommende. Det vil sige at behandleren/massøren altid som et minimum er iført underbenklæder.
 •  Berøring
  Al berøring er envejs. Såfremt klienten ønsker at lære at give erotisk berøring henvises til parsessioner, hvor klienten medbringer en partner. Der masseres/berøres aldrig med kønsdele eller oralt.
 • Håndtering af klienter
  Tantrabehandleren/massøren anerkender altid klientens grænser. Tantrabehandleren/massøren spørger om lov til at berøre, og stopper med at berøre, når klienten anmoder om dette. Tantrabehandleren/massøren indgår aldrig i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en Tantrabehandling/massage og heller ikke i mindst 6 måneder efter behandlingen. Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til massør/behandler vice versa, afbrydes behandlingsforløbet med det samme.
 • Integritet
  Tantrabehandlere/massører/undervisere/studerende er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere og må ikke udnytte denne til seksuel udnyttelse af klienter. Personer under 18 år tilbydes ikke intim behandling. De kan kun modtage behandling i form af samtale, coaching og almindelig massage. Der gives aldrig behandlinger til personer påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer..

Landing Page Software