Testimonials

Det er trygt og rart at være hos dig. Det er skønt, at du er varm og naturlig i din personlighed og fuldt ud til stede i nuet, så jeg føler mig velkommen hos dig. Du er en dygtig massør med meget varierende strøg. Jeg glæder mig allerede til næste massage hos dig

Mobirise Website Builder

Birthe

Flemming er et yderst behageligt menneske, og man er i trygge hænder hos ham. Min massage hos Flemming fik mig ned i behagelig ro, som har varet ved. Kan virkelig anbefale en massage hos Flemming.

Mobirise Website Builder

Ulla

Jeg havde lidt svært ved at slippe hovedet denne gang - men det var inde i mig og intet med massagen - jeg kom lige fra et kursus. Men da jeg fik sluppet, var der en lethed jeg ikke har oplevet før - fik en kortvarig ude af kroppen oplevelse - følte jeg svævede 1/2 meter over min fysiske krop. Flemming er bare fantastisk - kan bare give Flemming mine varmeste anbefalinger. 

Mobirise Website Builder

Mie

Du kan noget med dine hænder Flemming, din måde at være på, din væren hvor ord ikke er nødvendige. Min krop føler sig smuk, hel, stærk, lækker, sund, fri efter denne magiske massage.

Mobirise Website Builder

IngeLise

Føler mig i så trygge hænder når Flemming masserer mig. Første gang fik sat i gang i nogen ting, som jeg ikke går og overvejer til daglig, men når jeg kigger tilbage på perioden siden første massage, kan jeg se jeg har kommet langt med de tre ting jeg nævnte som fokuspunkter sidst

Mobirise Website Builder

Line

Jeg blev fyldt med en dyb taknemmelighed under massagen.En nydelse og en velvære. Jeg var i en dejlig glæde også da kørte hjemover og en dejlig afslappethed. Da jeg kom hjem,lavede jeg nogle energi øvelser ved mit ny inviede alter. Følte en friskheds energi.
Vågnede midt i nat,frisk og udhvilet, klar på dagens gøremål.

Mobirise Website Builder

Marianne

Flemming er bare fantastisk.....
- kan bare give Flemming mine varmeste anbefalinger.

Endnu engang TAK for massagen

Mobirise Website Builder

Mie

Jeg har i lang tid ikke sovet godt om natten og i nat sov jeg fra 22 til 7, fantastisk. Og jeg føler mig let og glad, har lyst til at danse. Du har en gave, som du har “pligt” til at dele med en hel masse mennesker. Jeg ønsker dig alt vel på din rejse og jeg kommer gerne igen.

Mobirise Website Builder

Katrine

Det var alt sammen bare så fint og skønt.

Hele resten af dagen havde jeg det bare så godt og der skete helt klart noget energi mæssigt.... Jeg kunne også mærke healing /masser af energi undervejs i massagen. 

Tusind tak.

Mobirise Website Builder

Ida

Tusind tak for en fantastisk Tantra massage ❤

Modtagelsen: Flemmings velkomst, var virkelig god og behagelig. Jeg blev budt på the og vi sad og talte sammen og lærte hinanden lidt at kende. Han forberedte mig på, hvordan behandlingen ville foregå og jeg følte mig mødt og i helt trygge rammer.
Behandlingen: Ritualet med at blive groundet og tænde lys for mine 3 intentioner, var en rar og behagelig oplevelse. 💖
Jeg oplevede, at være totalt afslappet under selve massagen, der var en fantastisk oplevelse. Flemming var super professionel og mærkede, hvordan min intentioner om at komme ud af hovedet og ned i kroppen, samt min vejrtrækning blev indfriet og et lille døgn efter, er der en klar forbedring af de ønsker.
Afslutning: Jeg fik god tid til at "komme tilbage" til mig selv og komme i tøjet igen. Derefter fik jeg tilbudt vand at drikke og vi talte om oplevelsen, som jeg er dybt taknemmelig over, at have modtaget og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har modtaget en behandling af Flemming. Det kan virkelig anbefales. 💖 Tak 💖🙏🌻🌺

Mobirise Website Builder

Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder

Free AI Website Builder