Priser

Mobirise Website Builder

Tantramassage

1250 kr.

Mange mennesker, i vores del af verden, har svært ved at mærke sig selv. Hovedet myldrer med tanker, noget du skal være, forventninger, moral, noget du skal opnå. Så det er let, at glemme, at være til stede.

Være nærværende, lige her og nu, i din krop – og mærke den.

Der manifesteres intet seksuelt indhold i massagen. Du er afklædt på briksen og jeg er fuld påklædt.

Mobirise Website Builder

Reiki healing

650 kr.

Reiki giver os mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os: I stemmen, når vi taler eller synger. I vore kreative udfoldelser. I vore handlinger. I de beslutninger vi træffer – og måden vi vælger at føre dem ud i livet på. Behandlingen tager en time.

Mobirise Website Builder

Parmassage 

2250 kr.

Introtilbud på Tantramassage for par 💞
Giv hinanden en sanselig oplevelse, hvor I bliver m@sseret i samme rum af hver sin massør. En fælles oplevelse, som kan styrke Jeres forhold, Jeres kommunikation og opfattelse af Jer selv og hinanden som par 💞

Mobirise Website Builder

Stenstrup introtilbud

750 kr.

Jeg er nu klar i eget lokale på klinikken på Hundtofte 14A i Stenstrup på Fyn og det skal fejres med en intropris på mine Tantramassage elevbehandlinger.
Prisen er 750 kr. hvis du bestiller en weekend tid nu her i marts, april eller maj måned. Marts og april måned er fuldt ud booket, men der er tider 4.-5. maj og 18.-19. maj.

Offline Website Builder