Priser og betalingsbetingelser

Hvornår skal jeg betale?

Jeg skal bede dig indbetale det fylde beløb på MobilePay #395183 for din behandling når du booker en behandling. Falder betalingen ikke med det samme er tiden ikke længere din.

Afbudpolitik

Melder du afbud 5 dage før får du betalingen tilbage minus 250 kr. i aflysningsgebyr. Ved senere aflysning eller udeblivelse mister du det fulde beløb.


Udsættelse af din tid

Du kan få din tid udsat indtil 5 dage før din bookede behandling, ellers gælder afbudspolitikken.
Mobirise Website Builder

Tantramassage

1.375 kr.


Speciel elev pris indtil 15/8-2024, 1.250 kr.

Du skal afsætte to timer til en behandling. Jeg masserer både mænd og kvinder. Behandlingen består af en kort samtale før og efter massagen, og selvfølgelig en lækker, sanselig tantra massage. Du er afklædt på briksen og jeg er fuld påklædt. Det er mig der masserer dig og du rører ikke mig. Det er fuldkropsmassage. Der manifesteres intet seksuelt indhold i massagen. Du skal bare ligge og trække vejret og nyde, det der er, der er intet du skal - ingen projekter.

Tantra parmassage

Tantra parmassage 💞

2450 kr.

Giv hinanden en sanselig oplevelse, hvor I bliver m@sseret i samme rum af hver sin massør. En fælles oplevelse, som kan styrke Jeres forhold, Jeres kommunikation og opfattelse af Jer selv og hinanden som par 💞

Book hos House of Sunshine

Free AI Website Builder